Πυροτεχνήματα

Πυροτεχνήματα


Ειρήνη, νίκη, επέτειοι, εγκαίνια, ορόσημα, γενέθλια, γάμοι, ξεκινήματα, πανηγυρισμοί, εκρήξεις χαράς…

Οι άνθρωποι πίσω από τα πυροτεχνήματα οραματίζονται νέες, θεαματικές εκρήξεις λάμψης και χρώματος στον ουρανό, σε πληθώρα σχημάτων και σε συμφωνία με το πνεύμα της εκδήλωσης που υπηρετούν. Ο «χορός της φωτιάς» σε αρμονία με τη μουσική επένδυση, οι εντάσεις και οι υφέσεις, η εναλλαγή των εικόνων, τα σημεία της έκπληξης και η ανάπαυλα είναι πλέον σχεδιασμένα και σκηνοθετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη, πόσο μάλλον την τελική έκβαση της εκδήλωσης που αναλαμβάνουν να εμπλουτίσουν με τη χρήση των πυροτεχνημάτων. Όλα τα πυροτεχνήματα με τα οποία ασχολείται η εταιρία Andrikakis Fireworks εντάσσονται στην κατηγορία των Επαγγελματικών Πυροτεχνημάτων, δεδομένου ότι απαιτούν άρτιο εξοπλισμό, γνώσεις της τεχνολογίας, συνεχή ενημέρωση και φυσικά επαγγελματισμό για να πυροδοτηθούν.

Ανάλογα με το ύφος, το μέγεθος και το εύρος του γεγονότος που «ντύνουν» εικαστικά,
τα πυροτεχνήματα ξεχωρίζουν σε:

Εναέρια πυροτεχνήματαΑφορούν σε εκδηλώσεις μεγάλης εμβέλειας και σπουδαιότητας και «απαντούν» σε κάθε απαίτηση. Ως εναέρια αναφέρονται τα επαγγελματικά πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται στον αέρα, σε μεγάλο ύψος, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό και γνώσεις για να εκτοξευτούν με επιτυχία και ασφάλεια.


Επίγεια πυροτεχνήματα


  • Επίγεια πυροτεχνήματα
  • Επίγεια πυροτεχνήματα


Ιδιαίτερα πυροτεχνήματα που αναπτύσσονται στο έδαφος, σε ειδικές βάσεις στην ξηρά ή το νερό, όπως σε πισίνα, περιφερειακά μιας διαμορφωμένης πίστας ή στο σημείο της επιλογής μας, σε διαδρόμους ή όπου αλλού επιθυμούμε στο έδαφος.

Εσωτερικού χώρου


  • Πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου


Τα πυροτεχνήματα είναι στο μυαλό μας απόλυτα συνυφασμένα με τον ουρανό. Ωστόσο, η εξέλιξη των πυροτεχνημάτων έχει οδηγήσει σε μία εντελώς νέα κατηγορία στο χώρο που ενεργοποιούνται σε κλειστούς, εσωτερικούς χώρους, δεν αφήνουν κατάλοιπα ή καπνό, είναι εντελώς ακίνδυνα και επιτυγχάνουν ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου πυροδοτούνται ηλεκτρονικά με τηλεκοντρόλ μέσα από ειδικές «καμουφλαρισμένες» βάσεις, διακοσμημένες με άνθη και τοποθετημένες σε σημεία του χώρου ή ακόμη και σε τραπέζια δεξίωσης.


Πυροτεχνήματα γάμουΜία ειδική κατηγορία πυροτεχνημάτων που σχεδιάζονται σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους μελλόνυμφους. Πρόκειται για εξατομικευμένο σχεδιασμό πυροτεχνημάτων, με τις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχουν τα πολυμέσα, σκηνοθετημένα στη λεπτομέρεια τους ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αξέχαστες στιγμές χαράς και κεφιού!

Πυροτεχνήματα με μουσικήΗ πρόσφατη αναβάθμιση της ποιότητας και του εύρους των υπηρεσιών της Andrikakis Fireworks στο χώρο της ψυχαγωγίας μέσω των πυροτεχνημάτων έφερε στην ελληνική αγορά ένα νέο κλάδο, αυτόν της μουσικής χορογραφίας των πυροτεχνημάτων.

Η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει με γνώση και ασφάλεια τη «χορογραφία» των χρωμάτων στον ουρανό σε αρμονία με τη μουσική δημιουργώντας μοναδικές εικόνες που μετατρέπουν τον ουρανό σε θεατρικό σκηνικό.


Πυροτεχνήματα ημέραςΑν η εκδήλωση σας γίνεται ημέρα και ψάχνεται κάτι πρωτότυπο και χαρούμενο τότε σας έχουμε μια νέα πρόταση. Τα πυροτεχνήματα ημέρας έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δώσουν χρώμα και λάμψη στον γαλανό ουρανό υποσχόμενα ένα μοναδικό θέαμα στο event που διοργανώνεται.

Τα ζωντανά χρώματα, ο δυνατός ήχος και τα παράξενα σχήματα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε χαμηλές τιμές. Τα πυροτεχνήματα ημέρας θα τα βρείτε σε χρώματα κόκκινο, μωβ, κίτρινο, μπλε και πράσινο