Ψυχαγωγία με απόλυτη ασφάλεια


Για την Andrikakis Fireworks, η φράση «Ψυχαγωγία με απόλυτη ασφάλεια» αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας της, προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της και το βασικό γνώμονα για όλες τις επαγγελματικές της κινήσεις, από την αυστηρή επιλογή του εξοπλισμού της έως και τη συνεχή τεχνολογική κατάρτιση των τεχνητών της.

Οι άνθρωποι της εταιρίας γνωρίζουν πως «το παιχνίδι με τη φωτιά» ενέχει κινδύνους εάν οι συμμετέχοντες σε αυτό είναι άπειροι, ερασιτέχνες και ανεκπαίδευτοι ή κακά
εκπαιδευμένοι. Τα «ατυχή» ενδεχομένως συμβάντα σε εκδηλώσεις με πυροτεχνήματα δημιουργούν διστακτικότητα σε πλήθος κόσμου που αναρωτιέται για την ασφάλεια του εγχειρήματος και την πιθανότητα υλοποίησής του χωρίς απρόοπτα.


Ασφάλεια και τεχνογνωσία


Στην Andrikakis Fireworks ή ασφάλεια και η εξασφάλιση κάθε εκδήλωσης με τη συμμετοχή πυροτεχνημάτων βασίζεται σε τρεις βασικές συνιστώσες:

 Στην αγορά και χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Η εταιρία μας προμηθεύεται τα υλικά της από εργοστάσια κατασκευής πυροτεχνημάτων, διάσημα για τα αποτελέσματά τους και πολυβραβευμένα σε διεθνείς οργανισμούς, όπως το Ricardo Caballer από την Ισπανία και το La Tirrena από την Ιταλία. Επιπλέον, η εταιρία χρησιμοποιεί ευρέως τα πυροτεχνικά εφέ υψίστης ακρίβειας «close proximity pyrotechnics», από κορυφαίες εταιρίες του χώρου, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα, σε εκδηλώσεις ή show όπου η απόσταση των θεατών από το θέαμα είναι πολύ μικρή.

 Στη φύλαξη και τη μεταφορά των πυροτεχνημάτων. Όλα τα πυροτεχνήματα και ο εξοπλισμός για ειδικά εφέ φυλάσσονται στις αποθήκες της εταιρίας και μεταφέρονται στο χώρο της εκδήλωσης με αυτοκίνητα μεταφοράς εκρηκτικών ADR (μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων), ειδικά διαμορφωμένων ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 Στο έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνικών που ακολουθούν όλα τα διεθνή πρότυπα και όλα τα πρωτότυπα ασφάλειας. Η εταιρία ακολουθεί μία σειρά ελέγχων σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής μιας επίδειξης πυροτεχνημάτων από την αποθήκευση και τη μεταφορά έως το στήσιμο και την εκτόξευση.

Εμπειρία και ασφάλεια


Μακρά εμπειρία, χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, άψογη τεχνικά οργάνωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις διεθνούς κύρους εγγυώνται την επιτυχή έκβαση κάθε εκδήλωσης και αποτελούν το εχέγγυο της απόλυτης ασφάλειας κοινού και συμμετεχόντων.

Οι εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων είναι ασφαλισμένες με κάλυψη έως €1.500.000 σε περίπτωση ατυχημάτων. Η έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής ενός ενδεικτικού προγράμματος πυροτεχνημάτων.