Εκδηλώσεις


Εκδηλώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, με ορόσημο τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, γεγονότα εθνικής σημασίας, όπως τα εγκαίνια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, εταιρικές εκδηλώσεις, προσωπικές στιγμές χαράς, γάμοι, βαπτίσεις, επέτειοι. Η Andrikakis Fireworks, ως μια σύγχρονη και πλήρως καταρτισμένη εταιρία, ανάμεσα στους επαγγελματίες στο διεθνή χώρο, με τη χρήση της τεχνολογίας στο χώρο των πολυμέσων, σχεδιάζει, σκηνοθετεί και υλοποιεί προγράμματα πυροτεχνημάτων για ποικίλες αιτίες εορτασμού. Μια ομάδα με πάθος για τη δουλειά της, με άσβηστο ενθουσιασμό αλλά και συνεχή κατάρτιση και άριστη γνώση για το αντικείμενό της, η ομάδα της Andrikakis Fireworks, με σύμμαχο την αιχμή της τεχνολογίας προχωρά σε ολοένα και περισσότερες «κατακτήσεις» στο χώρο των πυροτεχνημάτων και των ειδικών εφέ προσφέροντας θέαμα αξιώσεων που αποτυπώνεται στη μνήμη, ως ανεξίτηλες στιγμές ευφορίας.

Χρώμα, Ρυθμός και Ένταση


Χρώμα, Ρυθμός και Ένταση δίνουν ζωή σε ένα πρωτότυπο σενάριο με τη συνδρομή συνεργατών παγκοσμίου φήμης στο χώρο της σκηνοθεσίας και των καλών τεχνών στην ανάθεση σημαντικών έργων. Η πρόσφατη αναβάθμιση της ποιότητας και του εύρους των υπηρεσιών της Andrikakis Fireworks στο χώρο της ψυχαγωγίας μέσω των πυροτεχνημάτων έφερε στην ελληνική αγορά ένα νέο κλάδο, αυτόν της μουσικής χορογραφίας των πυροτεχνημάτων.

Η εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιήσει με γνώση και ασφάλεια τη «χορογραφία» των χρωμάτων στον ουρανό σε αρμονία με τη μουσική δημιουργώντας μοναδικές εικόνες που μετατρέπουν τον ουρανό σε θεατρικό σκηνικό.
Ο χορός των πυροτεχνημάτων αποτελεί για όλους εμάς της Andrikakis Fireworks ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας στο ουράνιο στερέωμα…