Εξοπλισμός & Προϊόντα

Συνεχής εξέλιξη


Το σύγχρονο προφίλ της Andrikakis Fireworks επιβεβαιώνεται από τη διαρκή κατάρτιση των τεχνικών της εταιρίας αλλά και από τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, ώστε να μπορεί να προσφέρει πυροτεχνήματα state of the art.

Ο εξοπλισμός και τα προϊόντα μας:

Pyrodigital Firing System


  • Εξοπλισμός Pyrodigital Firing System
  • Εξοπλισμός Fireworks
  • Εξοπλισμός Fireworks 2


Ανάμεσα στον εξοπλισμό της εταιρίας συγκαταλέγονται τα πιο αξιόπιστα και πλέον σύγχρονα μηχανήματα εκτόξευσης πυροτεχνημάτων από την παγκόσμια αγορά. Ξεχωριστή θέση στη ρίψη τους έχει το Pyrodigital Firing System, το πιο εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρονικής εκτόξευσης πυροτεχνημάτων παγκοσμίως με ακρίβεια εκτόξευσης 1/100 του δευτερολέπτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προγράμματα εκτοξεύσεων είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας λογισμικού ενώ το συγκεκριμένο σύστημα εκτόξευσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη δημιουργία θεάματος με χορογραφημένη κίνηση των πυροτεχνημάτων.
Ο εξαιρετικός συγχρονισμός κίνησης και μουσικής επένδυσης σε συνδυασμό με την απόλυτη ασφάλεια του συστήματος εκτόξευσης αλλά και τον έλεγχο της εξέλιξης του show των πυροτεχνημάτων αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.


Streamers - Big Shots


  • Streamers - Big Shots
  • Κομφετί και Streamers σε συναυλίες


Κανόνια υψηλής πίεσης (150psi) που εκτοξεύουν το κάθε ένα 100 κορδέλες μήκους 10 μέτρων, στο χρώμα της επιλογής σας. Τα Streamers όταν εκτοξεύονται δημιουργούν ένα τοίχος από κορδέλες σε ύψος 20 έως 25 μέτρων (streamer wall), ενώ την ώρα που πέφτουν δίνουν την αίσθηση καταρράκτη.

Χρωματιστή πούδρα


Πλουραλισμός χρωμάτων με ασφαλή και μη τοξικά προϊόντα. Υψηλής ποιότητας σκόνη κατάλληλη για κάθε περίσταση.

 Υψίστης ποιότητας σκόνη

 Μη τοξικό

 Πυρίμαχο

  • Πολύχρωμη Πούδρα
  • Χρωματιστή Πούδρα στη Μόδα