Η τεχνική των πυροτεχνημάτων και των ειδικών εφέ

Η τεχνική των πυροτεχνημάτων και των ειδικών εφέ αναβαθμίζεται συνεχώς «ανοίγοντας την όρεξη» στους λάτρεις τους για ολοένα και μεγαλύτερες επιλογές στο οπτικό αποτέλεσμα που προσφέρουν.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται νέοι κλάδοι στη συγκεκριμένη αγορά που προσφέρουν με ασφάλεια, ακρίβεια και εξασφαλισμένη ποιότητα, απροσδόκητες εικόνες που αποτυπώνονται για πάντα στη μνήμη αυτών που τις μοιράζονται.

Τα ειδικά εφέ που ξεχωρίζουν και που παρέχουμε είναι:

CO2

Δεσμίδες καπνού που πετάγονται σε μεγάλο ύψος με συνεχή ροή προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα που μπορεί να «ντύσει» με ασφάλεια μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επιδείξεις μόδας ή και λανσαρίσματα προϊόντων.

Streamers/Confetti

Streamers Big Shots: Εκατό κορδέλες των 10 μέτρων η καθεμία σε ποικιλία χρωμάτων εκτοξεύονται σε ύφος 20 – 25 μέτρων,
δημιουργώντας την οπτική αίσθηση ενός πολύχρωμου καταρράκτη.

Confetti Big Blasters: Κομφετί που χορεύουν σε ύψος 25 μέτρων σε συνεχή ροή. Λευκά, κομφετί χρυσόσκονη, χιόνι, βροχή… ό,τι κι αν επιλέξετε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και απολαυστικό! Ένα θέαμα για όλα τα γούστα.

Φλεγόμενα Λογότυπα

Δημιουργήστε μία λέξη, ένα σχήμα, μία φράση ή ένα εταιρικό λογότυπο τονίζοντας την σημασία και την σπουδαιότητα τους με λάμψη και φως.

Πίδακες φωτιάς

Ειδικά εφέ που ξεπηδούν από το έδαφος και φτάνουν σε ύψος 4 έως και 8 μέτρων στο φυσικό χρώμα της φωτιάς ή και σε μπλε, πράσινο ή κόκκινο χρώμα. Οι πίδακες φωτιάς, που αποκαλούνται επίσης μπάλες φωτιές ή μανιτάρια αποτελούν επινόηση της μεγαλύτερης εταιρίας εξοπλισμού μηχανημάτων ειδικών εφέ στην Ευρώπη, της Magic FX, και προσφέρουν ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό θέαμα.

Ξηρός Πάγος

Στο χώρο της ψυχαγωγίας, ο ξηρός πάγος, δημιουργεί ένα οπτικό εφέ που προσομοιάζει με την ομίχλη και εφαρμόζεται σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες υγρού.

Σε πισίνες, τζακούζι, σιντριβάνια...

Το οπτικό εφέ της ομίχλης μπορεί να δημιουργηθεί με τη ρίψη ξηρού πάγου απευθείας σε θερμαινόμενες πισίνες ή σε άλλες δεξαμενές νερού. Το οπτικό εφέ που δημιουργείται δίνει την εντύπωση πυκνής ομίχλης με κίνηση.

Σε κοκτέιλ, ποτήρια νερού

Ομίχλης που ξεπηδά μέσα από ποτήρια κοκτέιλ ή μεγαλύτερα δοχεία νερού.

Σε πίστες χορού ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος

Ο ξηρός πάγος με τη χρήση ειδικού μηχανήματος μπορεί να δημιουργήσει το οπτικό εφέ της ομίχλης σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης, όπως σε πίστες χορού, στο σημείο κοπής της γαμήλιας τούρτας, στη διαδρομή που θα διασχίσει το νιόπαντρο ζευγάρι, στο σημείο παρουσίασης ενός προϊόντος ή ενός δρώμενου.